Блясък и тенис – какво се случи зад кулисите на звездното парти, с което снощи бе открит турнирът DIEMA EXTRA Sofia Open 2018. Битките на корта в София предстоят.

Заедно с председателя на федерацията в грациозния спорт Илиана Раева, както и треньорите си Весела Димитрова, Михаела Маевска и Бранимира Маркова, грациите бяха сред най-атрактивните и стилни гости на коктейла.

На събитието присъстваха някои от топ участниците в турнира – Жил Мюлер, Филип Колшрайбер и Виктор Троицки. Сред гостите бяха още спортният министър Красен Kралев, както и младата надежда в българския тенис Александър Донски.

„Да бъдем гости на едно такова събитие е чест за нас. Имам много общо с тениса, защото и двете ми дъщери тренираха. Ходила съм на много състезания покрай тях”, каза Илиана Раева.

Тя използва случая, за да покани Григор Димитров на световната купа по художествена гимнастика, която ще е в София.

„Вече трета година правим един изключително успешен турнир, от който всички са доволни. Мисля, че тази година той е по-силен от предните. Съжаляваме за контузията на Григор, но това се случва”, заяви от своя страна спортният министър Красен Кралев.

„Винаги ми е хубаво, когато съм в София. Идвам за трети пореден път. Определено има нещо, което ми харесва в България. Познавам една треньорка по лека атлетика, която е българка, но живее в Люксембург. Тя ми е разказвала много за София”, каза Жил Мюлер.