Атрактивни хубавици от столичен търговски център ще повдигнат градуса на настроението дни преди DIEMA XTRA Sofia Open. Както е известно, световната тенис звезда и българска гордост Григор Димитров ще защитава титлата си от миналата година на едно от най-големите спортни събития у нас.  Турнирът от сериите АТП 250 ще се проведе между 4 и 11 февруари в „Арена Армеец“. 

Григор се завърна, финтира медиите

Григор: Чакам да се прибера и да спечелим в София заедно!

Билетите за очаквания с огромен интерес тенис-турнир в София са в продажба в EVENTIM и в партньорската мрежа в цялата страна, а петима от клиентите на София Ринг Мол ще имат шанса да спечелят премиум двойни покани на топ места за първите мачове на Григор Димитров и корейската сензация Хьон Чун. В рамките на два уикенда в търговския център ще се състои ексклузивно RING MALL TENNIS SHOW - събитие, което обединява четири атрактивни танцувални хепънинга. 

Прекрасните момичета от мажоретен отбор FELS Cheerleading Team ще промотират DIEMA XTRA Sofia Open 2018 и ще предоставят възможности на клиентите на София Ринг Мол да присъстват на елитния турнир като специални гости.

RING MALL TENNIS SHOW ще се проведе на 27 и 28 януари и на 3 и 4 февруари от 16:00 до 18:30 часа в София Ринг Мол, където всеки клиент ще може да участва в специалната томбола за 10 специални покани за DIEMA XTRA Sofia Open 2018. Единственото условие е да се снима с мажоретките на Sofia Open и да публикува снимката във Facebook страницата на Sofia Ring Mall. 

Специалитетите на Григор Димитров на Australian Open

Петима щастливци ще спечелят премиум двойни покани за първите мачове на Гришо и на корейската сензация Хьон Чунг в „Арена Армеец“ в столицата. Любезните домакини от мола в полите на Витоша ще се свържат по Facebook с късметлиите, като обещават и допълнителни награди за тях.