Че Григор Димитров е с една от най-красивите знаменитости от шоубизнеса, е ясно на всички. А и самият той сигурно е наясно, че жената на сърцето му предизвиква интерес и сред други мъже. А един от съперниците му на корта открито си призна, че си е падал по страстната Никол Шерцингер. 

Става въпрос за босненеца Дамир Джумхур, който без да се свени разкри, че като тийнейджър е бил лудо влюбен в изпълнителката от групата Pussycat Dolls. Сега обаче си има сериозна приятелка и е забравил това младежко увлечение. 

"Когато растях, много харесвах да гледам клиповете на известните певици по телевизията. Много харесвах Никол Шерцингер, но това беше по времето, когато бях между 12- и 15-годишна възраст. Сега тя е с Григор Димитров, което е супер и за двамата", сподели Джумхур. 

Босненският тенисист е на 24 години, така че не е чак толкова отдавна времето, в което си е падал по гаджето на Григор. Двамата за последно се срещнаха на корта през февруари миналата година в Делрей Бийч, а българинът победи с 2:1 сета.