Бърнард Томич бе смятан за един от най-талантливите състезатели преди години и мнозина очакваха от него да бъде сред топ тенисистите. Австралиецът не можа да загърби влечението си към нощните забавления, което според болшинството сециалисти е и причината за разочароващите му резултати в АТР Тура.

През тази година Томич се закани да поднови отново тренировки. Коронавирусът обаче не му позволи да покаже най-доброто от себе си по време на домашния Australian Open.

След продължително възстановяване от прекарания вирус, Бърнард зарадва своите почитатели с новината за своето завръщане на корта.

Със съобщение в Инстаграм, световният номер 260 сподели плановете си за близките седмици, а ето и какво точно написа той:

"Здравейте! Надявам се, че всички сте здрави. Искам да ви съобщя, че на трети март излитам за Мексико. Отправям се към Монтерей за Чалънджър турнир, където преди години взех участие. Събитието е приятно и нямам търпение за старта му. Тренирах упорито след като се възстанових от COVID-19 и се чувствам напълно готов и мотивиран за началото на надпреварата", сподели Томич.