Юбилейното пето издание на турнира „Sofia Open“ 2020 от 7 до 14 ноември в зала „Арена Армеец" наближава с пълна сила. След като стана ясно, че плеяда от звезди ще се изсипе в столицата ни, един въпрос продължава да тормози българските фенове – ще участва ли на-добият ни тенисист Григор Димитров на домашния турнир?

„Григор има подписан договор, това каза изпълнителният директор на турнира Кавели Гудхинди. Това е изпълнителният директор на фирмата, която притежава правата. Той има подписан договор за първоначалните дати, които бяха за края на септември и началото на октомври. Изпълнителният директор се надява Григор да си нареди програмата, за да дойде. Има други турнири преди нашия“, заяви спортният журналист Петьо Борисов в сутрешния блок на NOVA „Здравей, България“.

„Елита идва – 18 от 35 в света идват в България. От тази категория – ATP 250, това е може би вторият най-силен турнир в историята през годините“.

„Григор има запазено място и покана, надяваме се всички да дойде“, заяви още  Борисов.

Продажбата на билетите за турнира стартират още днес от 10:00 часа и ще се продават онлайн на Eventim.bg, на Grabo.bg и ipass.bg. Заради стриктното спазване на всички действащи противоепидемични мерки местата в залага са лимитирани, а феновете ще бъдат разположени при задължително спазване на дистанция от две седалки.

Всички мачове от централния корт ще можете да наблюдавате от неделя (08.11) по DIEMA SPORT 2. През цялата седмица на турнира ще се излъчват по пет мача – четири на сингъл и един на двойки. 

Повече информация за турнира и цените на билетите можете да прочетете ТУК!