Световният тенис ще преживее вълнуващо събитие преди началото на US Open, с демонстративен мач, който ще събере изключителен състав от тенис легенди и настоящи звезди. На 21 август на корта ще излязат четири от най-великите имена в тенис историята – Андре Агаси и Карлос Алкарас срещу Джон Макенроу и Новак Джокович.

Този уникален мач ще събере общо 43 титли от Големия шлем, което само по себе си е впечатляващ показател за нивото на класата, която ще се изправи една срещу друга на корта. Съставът на четиримата играчи обещава едно незабравимо зрелище, комбинирайки опит и младежки ентусиазъм.

Агаси, четирикратен шампион от Големия шлем, и Алкарас, млада звезда, която вече е направила голямо впечатление на тенис света, ще се опитат да се справят с два от най-добрите тенисисти на нашето време – Макенроу, чийто дивашки стил и страст към играта го направиха икона, и Джокович, който спечели US Open през миналата година и е сред най-успешните играчи на всички времена.

US Open започва на 26-ти август, а този демонстративен мач ще бъде перфектната предизвестие за турнира, предизвиквайки интереса и вълнението на феновете. Събитието ще предостави на зрителите възможността да видят легендарните играчи в действие, при това с много високи ставки и безпрецедентна атмосфера.