Александър Лазаров впечатли с представянето си в турнира, организиран от Янко Типсаревич в академията на сърбина в Белград. Третата ни ракета показа страхотна игра срещу световния №23 Душан Лайович и го надигра, а тази победа го изстреля напред и му помогна да достигне финалните етапи на Eastern European Open.

Заключителната фаза от надпреварата започва след два седмици, където ще участват звезди от ранга на Филип Краинович и Дамир Джумхур. Там ще бъдат още класни състезатели като Миомир Кецманович, Ласло Джере, Рикардас Беранкис и Блаж Рола. Предстои определяне на програмата за последния етап и разпределението на мачовете между отделните опоненти.

„Винаги е страхотно да прекарваш време в академията на Янко Типсаревич. Искам да му благодаря за гостоприемството, организацията и най-вече за осъществяването на тази велика идея. Мисля, че тя бе оценена от всички, които участваха през изминалите две седмици“, написа Лазаров в публикация в Instagram преди дни.

„Благодарен съм за възможността и нямам търпение да се завърна след няколко седмици за финалните етапи на турнира! Ще се видим скоро“, сподели третата ни ракета.