Ник Кирьос продължава да атакува звездите от Adria Tоur в Twitter. Този път поредната му преплика бе предизвикана от коментар на Доминик Тийм по темата.

Запитан на Thiem’s 7 за критиките на Ник, световният №3 каза, че австралиецът също е правил много грешки и не може да съди другите играчи. Това  просто нямаше как да остане без отговор от Кирьос.

„За какво говориш, Доминик? Грешки като чупене на ракети? Псуване? Танкиране на няколко мача? Което всеки прави? Никой от вас няма интелектуалното ниво, за да разбере какво имам предвид.“

„Опитвам се да ги държа отговорни. Това просто показва каква шега Доминик Тийм, Александър Зверев и Новак Джокович си мислят, че е ситуацията – двама от тях купонясват като луди по време на глобална пандемия. Хора губят животите си, любими хора и приятели и Тийм защитава тази „грешка“. Тези момчета са „лидерите“ на нашия спорт.“

Кирьос бе активен в социалните мрежи още с обявяването на първите положителни проби за Covid-19 по време на турнира в Задар, а след това нападна лично Александър Зверев, когато германецът наруши самоизолацията, на която бе обещал да се подложи.

Тази негова позиция и шумните критики, които отправя към колегите си, му спечелиха и някои врагове в лицето на Борис Бекер например, с когото също влезе в конфликт в Twitter.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.