В морето от критицизъм по Новак Джокович, след като бе тестван положително за коронавирус, то хърватската баскетболна легенда Дино Раджа защити световния №1. Освен Ноле, българинът Григор Димитров, Борна Чорич и Виктор Троицки също дадоха положителни проби към заразата по време на „Адриа Тур”.

Въпреки това Раджа смята, че коментарите по адрес на Джоковч са недопустими и „ла**яни”. „Броят на „ла**ата”, които се хвърлят по Новак са удивително много. Човекът направи всичко по силите си да промотира хърватите. Да, има заразени тенисисти, но вижте кафетата, нощните клубове, публичният транспорт. Всичко е пълно с хора, никой не носи маски и не спазва дистанция. Разбира се, че това не е нещо лошо”, каза Раджа, защитавайки Григор Димитров, Джокович и другите заразени тенисисти.

„На Новак ще му се обърне внимание и затова го атакуваме. Човекът рискува здравето си, за да направи нещо за нас. Какво ще се случи ще помогне на хората да съзнаят, че вирусът е сред нас и трябва да подходим сериозно, защото трябва да започнем нормален живот. Не може да разглеждаме различните фактори с оглед техния социален статут или имуществото им. Всички сме част от този свят и вирусът може да ни атакува. Бъдете здрави”, завърши Раджа в своя анонс.