Най-добрият ни тенисист Григор Димитров потвърди информацията, че срещу него е извършен грабеж в Барселона. Както вече стана ясно, oт ръката на хасковлията е отскубнат скъп часовник - струващ около 70 хиляди евро. Апашите, качени с мотори, му го свили, докато шофира.

31-годишният Димитров използва социалните мрежи, за да обяви, че всичко е наред и е фокусиран към участието си в турнира от сериите АТР 500 в Барселона.

"Благодаря на всички за милите съобщения през последните няколко дни. Най-важното е, че не съм пострадал и съм готов да се състезавам тази седмица в Барселона", написа Григор в "Инстаграм".

Димитров ще започне участието си в турнира с мач срещу Емилио Гомес. 31-годишният еквадорец победи с 6:3, 1:6, 6:4 Алберт Рамос-Виньолас и си осигури среща с Гришо. Това ще бъде първи двубой между хасковлията и Гомес, който е №120 в световната ранглиста.

Припомняме, че Григор отпадна от Мастърса в Монте Карло на 12 април след загуба от световния №42 Иржи Лехечка във втори кръг - 6:7 (4), 4:6.