Самотна Коледа очаква българската звезда на тениса Григор Димитров. Докато той ще се поти на тренировките в гореща Австралия, любимата му Никол Шерцингер ще бъде на другия край на света. 

Красавицата разкри, че планира да прекара празниците със семейството си, което живее на Хаваите. А това не съвпада с плановете на Гришо, чийто първи турнир за новия сезон започва на 1 януари 2017 г. в Австралия. 

Така за пореден път половината свят ще дели звездната двойка навръх някой от големите празници. Но певицата няма намерение да променя традициите си, които си е наложила сама в семеен план. 

"Любимата ми традиция на Коледа е да бъда със семейството си. Всички се събираме заедно и ядем домашно приготвена храна. Ядем пуйка, месо с различна плънка, картофено пюре, 100 вида пай."

"После играем игри, карти, шарада... И накрая хапваме още малко, преди да седнем за почивка пред телевизора. Разбира се, когато си починем, отиваме на плажа и караме сърф. Обожавам всичко това. А накрая отиваме на църква цялото семейство и пеем коледни песни", сподели красавицата пред списание "ОК". 

И докато тя се забавлява със семейството си, Гришо ще тренира на максимално високи обороти за началото на сезона...