Българският тенисист Григор Димитров се възхити от новия стадион, на който ще се провеждат мачове от предстоящия Мастърс в Маями.

Ракета номер 1 на страната ни проведе занимание на корт „Hard Rock Stadium” и остана доволен от видяното. Той сподели своите впечатления в социалните мрежи с саморъчно  направено видео.

Добри новини: Григор е в Маями и тренира

„Здравейте, вече сме в Маями на новия стадион, искам да ви го покажа. Вижте този красив стадион, свършена е много добра работа. Джеймс Блейк, дами и господа. Невероятно преживяване е, ако трябва да бъда честен”, сподели Григор.

„Стадион в стадиона. Обиколих наблизо. Проучих го, кортът е наистина много добър. Свършена е прекрасна работа покрай стадиона, надявам се всички да се забавляват, защото най-доброто предстои. Ще се видим скоро, благодаря ви за подкрепата. Чао”, сподели от корта Григор Димитров.

Тенисистът е измъчван от травма в рамото, заради която не е играл от 20 януари, когато претърпя поражение на 1/8-финалите на Откритото първенство на Австралия от американеца Франсис Тиафо.

Надпреварата в Маями ще се проведе от 18 до 31 март.