Новото видео в канала Offside ни запознава отблизо с най-добрия български тенисист Григор Димитров.

Той е роден в Хасково на 16 май 1991 година.

Григор започва да се занимава с тенис още на 5 годишна възраст, като първите уроци получава от баща си Димитър, който е треньор. На 16 години Григор Димитров получава стипендия от фондацията на бившия български национал Димитрър Бербатов, след което започва да се занимава професионално с тенис.

През 2007 г. Димитров се присъединява към академията Sanchez-Casal, където тренира под ръководството на Емилио Санчес и Пато Алварес. Година по-късно Григор се мести в академията на Патрик Муратоглу, където прекарва четири сезона. През 2012 година българинът се мести в шведската академия Good to Great, а малко по-късно пробива в Tоп 50 на световната ранглиста и завършва сезона на 48-мо място.

Година по-късно Григор Димитров печели и първата си титла в професионалния тенис. Гришо печели трофея на турнира в Стокхолм. До средата на 2017 година българинът вече има 6 титли. През 2014 година Димитров се класира за първи път на полуфинал на Уимбълдън, където отпада от Новак Джокович след оспорван сблъсък. След турнира Григор се изкачва за първи път в Топ 10 на световната ранглиста.

В края на 2015 година става ясно, че Григор Димитров има връзка с световноизвестната поп изпълнителка Никол Шерцингер.