Анди Мъри със сигурност разочарова своите фенове с представянето си на Australian Open. Британецът отпадна още във втория кръг на надпреварата, а очакванията на специалистите бяха, представителят на Шотландия да достигне поне до втората седмица на първия за годината мейджър.

Сега, бившият номер 1 ще има възможността за поправка, след като потвърди участие на 3 последователни турнира. Това ще стане благодарение на „уайлд кард“, която Мъри получава от организаторите на турнирите редовно в последно време, но  със сигурност той си е заслужил това, с успехите, които е постигнал на корта.

Първо ще видим опитния състезател, още на надпреварата в Ротердам през следващата седмица.  Събитието в Нидерландия е от категория ATP 500 и ще събере едни от най-добрите тенисисти в света. 

От 14 февруари, 3-кратният шампион от „шлема“ ще участва на турнира в Доха, известен още като Катар Open, състезание от категория ATP 250.

И за финал на този маратон от последователни надпревари, Мъри ще вземе участие и на турнира в Дубай, който е от сериите 500. Всеки един от споменатите турнири ще можете да проследите в каналите на MAX Sport.