Бившият световен номер 1 Анди Мъри отново се завърна към големия тенис. След всички премеждия и страдания, през които трябваше да премине шотландецът, сега той оценява играта много повече и се наслаждава истински на всеки момент. И макар че, 3-кратният шампион от турнирите в Големия шлем все още не ни показва познатото ниво отпреди, Анди не е казал своята последна дума. 

Представителят на Великобритания е крайно мотивиран отново поне да опита да се мери с най-добрите и да запише още някоя знаменателна победа в неговата голяма и достойна кариера. 

"Мисля, че все още не съм казал последната си дума. Има неща, които тепърва желая да постигна, но най-важното е да остана здрав. Никой не знае колко години ще играя още и какво ме очаква, затова се наслаждавам на всичко, което ми се случва без конкретни очаквания. Надявам се, да  успея да оставя още по-голям отпечатък в световния тенис, завърнах се, за да се забавлявам и да печеля титли. Трябва да върна постоянството в играта си и отново да започна да побеждавам редовно, така както беше преди. Не се отказвам лесно, готов съм отново да  се срещам с най-големите в нашия спорт и силно вярвам, че все още съм способен да се състезавам на високо ниво", каза Мъри.