Днес даваме старта на осминафиналите в Индиън Уелс. След изненадващото отпадане на световния номер 1 Новак Джокович, и огромната сензация, която успя да сътвори 20-годишният Лука Нарди, изглежда, че ни очакват безкрайно интересни моменти до края на турнира.

В един от най-зрелищните осминафинали, един срещу друг ще се изправят Яник Синер и Бен Шелтън. Италианецът не само спечели Откритото първенство на Австралия, но все още няма нито едно поражение дотук през сезона.

Бен Шелтън и Яник Синер

източник: Gulliver/GettyImages

Шелтън от своя страна е „жаден“ да се докаже, и американецът признава, че ще излезе пределно мотивиран срещу може би най-добрия тенисист към момента,  готов за истинска битка.

„Нямам търпение да се изправя срещу Яник. Това са мачовете, в които желая да участвам и искам да бъда на голямата сцена. Живея за подобни предизвикателства и ще изляза на корта пределно мотивиран, готов да се боря. Твърдо вярвам, че хората ще  застанат зад мен, и очаквам атмосферата да бъде страхотна. Сигурен съм, че с подкрепата на моите сънародници, мога да се справя добре и да се противопоставя максимално на Синер. Подготвям се за истинска битка и ще дам най-доброто от себе си, за да спечеля“, каза Шелтън.