Българската звезда в тениса Григор Димитров не си губи времето в Париж. Или поне не го е правил преди време. В социалните мрежи се появиха стари снимки на хасковлията и френската тенисистка Ализе Лим, които обаче успяха да впечатлят феновете.

Преди време красавицата беше спрягана за дамата до Григор Димитров, но спекулациите така и не се оправдаха. След появата на снимките обаче двамата дават нови поводи за размисъл.

Фотосите са повече от любопитни. По време на разходка в Париж, Ализе Лим е „обяздена” от българския тенисист. Освен това двамата са пили и напитка, пяната от която се оказва достатъчно забавна, за да се снимат и по този начин.

Григор и Ализе са приятели и през годините често са засичани заедно по време на купони, вечери и разходки. 

Закачката с обяздването е свързана с градската култура в Париж и изобразената стенна рисунка зад Ализе и Григор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐥

Публикация, споделена от Alizé Lim (@alizelim) на

Григор Димитров излиза днес в първия си мач от надпреварата във Франция. Двубоят срещу местния състезател Юго Умбер няма да започне преди 17.00 часа. Срещата ще бъде четвърта на Централния корт в зала "Берси", като непосредствено преди Григор на корта ще излязат французинът Жил Симон и Денис Шаповалов.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En mode groupie première assise ce soir 😀🇫🇷⚽️

Публикация, споделена от Alizé Lim (@alizelim) на

Димитров ще търси по-добро представяне в сравнение с това във Виена предишната седмица, където отпадна във втория кръг след мач срещу италианеца Матео Беретини.