В момента светът е в краката на Александър Зверев. На 21 години германският тенисист спечели трофея от Финалите на АТР, №4 е в световната ранглиста и е считан за следващата голяма звезда в най-популярния индивидуален спорт.

Това и атрактивната му външност го правят доста привлекателен за дамите, така че бе въпрос на време Зверев да се появи с красавица до себе си. И такава като че ли вече има. Става дума за рускинята Олга Шарипова, която чрез своя профил в Instagram призна за връзката си със Зверев.

Шарипова даде възможност на последователите си да ѝ задават въпроси като на питане, дали Зверев е неин приятел, отговорът беше видео с него. Интересното е, че на следващ въпрос отколко време е заедно с тенисиста, Шарипова отговори: "Не излизам с него, защото е задник". На заден фон обаче отново се виждаше именно Зверев.

В момента двамата са заедно на ваканция в Дубай, а преди това рускинята придружаваше Зверев и в Шанхай. Тогава тя бе щракната да стои до Саша по време на тренировката му. Когато той бе попитан, дали това е приятелката му, отговорът бе, че става дума за семейна приятелка.

След разкритията на Олга обаче няма кой да повярва на Саша. За Шарипова е известно, че е набор на Зверев и е тренирала тенис в младежките си години, но не е стигнала до професионално ниво. Най-вероятно именно оттам двамата се познават.

А вие можете да се насладите на красотата на рускинята в нашата галерия!