Сръбската певица Милица Павлович вече е изпълнила голямата си мечта да се запознае с Новак Джокович. Нещо повече – красавицата бързо е станала негова добра приятелка. Двамата бяха видяни да обядват заедно в Белград, при това не един път. 30-годишната изпълнителка отдавна дебне звездата на тениса в новия елитен квартал на сръбската столица, където му е съседка.

„Един път се засякоха заедно в ресторанта на певеца Саша Ковачевич, тогава се запознаха. И това не беше единствената им среща. Оттогава се виждат няколко пъти на по питие, а един път и на обяд“, разкрива неназован източник пред „Курир“.

Наскоро певицата сама разказа за свой кошмар, свързан именно с Ноле. „Хора, вярвате или не, но снощи сънувах как отивам при Новак да му искам автограф. Той ми отказа и избяга от мен“.

След това признание Джокович започна да я следва в Инстаграм и не след дълго се стигна до запознанството им. Милица, която в Сърбия всички наричат Секси сеньорита заради едноименния ѝ хит, е голям негов фен и не пропуска мачовете му. Затова и много се ядосала при депортирането му от Австралия.

Милица е родена в Швейцария, но когато е на три, родителите ѝ се развеждат и тя е пратена да живее при баба си Рада и дядо си Владимир в село край Лесковац. Възпитавана е и отгледана именно от възрастните хора, тъй като майка й Миряна почти се отказала от нея, а баща й Драгослав останал в Швейцария.

Певицата за първи път гледа тенис на живо по време на станалия скандален турнир „Адрия тур“, организиран именно от Джокович през юни 2020-а. Тя направи сефтето в мача на нашия Григор Димитров срещу Душан Лайович. Малко по-късно, попитана за българина, пищната брюнетка заяви шеговито: „Чух, че той е заразен (б.р. - с коронавирус), така че от евентуалната ни среща и любов няма да се получи нищо. А и той преди беше с Никол Шерцингер, нали? Не искам да я ядосвам, харесвам я".

ОЩЕ ГОРЕЩИ СНИМКИ НА МИЛИЦА ПАВЛОВИЧ - НАШАТА ГАЛЕРИЯ