Световните медии са категорични, че от известно време звездата на българския тенис Григор Димитров отново е свободен и няма жена до себе си. Но и дори това да е истина, едва ли първата ни ракета ще остане дълго без нежно присъствие до себе си, като се има предвид огромният интерес към него от противоположния пол. 

В последните часове плъзна интересен слух, че той може би бързо е намерил нова приятелка. Става въпрос за френската тенисистка Ализе Лим, с която изглежда двамата пребивават в съседни зимни курорти. Поне това си личи от профилите им в Инстаграм. 

Гришо и 28-годишната французойка имат мимолетна история заедно. Те бяха засечени заедо на обяд по времето, когато бяха сингъл за кратко преди години. Тогава българинът точно се беше разделил с Мария Шарапова, а Ализе - с колегата си Жереми Шарди. 

Смуглата красавица дори беше поканена в ложата на Димитров по време на Мастърса в Париж преди повече преди три години, а сега изглежда, че старата тръпка между тях може да се е разразила с нова искра.