Диего Шварцман, номер 13 в ранглистата на ATP, разкри доста интересни подробности за живота си. Дребничкият аржентинец е професионалист от 2010 година, а през 2014, за първи път влезе в топ 100 на световния тенис. 

От тогава насам, Диего плавно се изкачваше нагоре, като определено се превърна в един от най-трудните опоненти за побеждаване. 27-годишният аржентинец има вече 3 титли в своята кариера, а 13-ата позиция в световната ранглиста изобщо не е случайна. Сега, 170 сантиметровият аржентинец говори за парите в своя живот и призна за какво е похарчил първите спечелени средства. 

"Парите не са най-важното, да, те са от значение, за да изкарваш прехраната си, но аз никога не съм обичал да харча много. Харесва ми да пътувам и опознавам различни култури по света, с първитте спечелени пари направих точно това, взех най-близките със себе си и предприехме няколко пътувания. Никога не съм си позволявал да харча огромни суми, просто обикалям и разглеждам забележителности. Светът е красив и има много какво да се види", коментира аржентинецът.

Автор: Дидо Калинков