Милиардерът Сър Ричард Брансън се изказа изключително ласкаво за Григор Димитров, който е голямата звезда в тазгодишното издание на организирания от Брансън благотворителен тенис турнир Некер Къп.

Самият Григор, който взе участие в надпреварата и през миналата година, се похвали, че е поиграл с Брансън, а предприемачът заяви, че вижда защо Димитров е стигнал до третото място в световната ранглиста.

Григор донесе победа за легенда на голфа, поигра и с милиардер

"На тенис корта беше страхотно да видя толкова много брилянтни професионални играчи да се състезават и забавляват. Аз и други аматьори имахме щастието да играем срещу хора като Мартина Навратилова, Давид Налбандиан, Жустин Енен, Роберто Баутиста Агут, Янко Типсаревич, Томи Хаас и победителя от АТР финалите Григор Димитров. Успях да направя няколко разигравания с Григор и извън турнира и виждам защо се е изкачил до №3 в света", написа Брансън в сайта на своята компания Virgin.

Ваканцията на Гришо - слънце, море и тренировки

Най-красивата жена в голфа се забавлява с Григор

"Може би моето любимо разиграване на турнира до момента бе между Григор и Мартина (Навратилова) - но си мисля, че можем и по-добре във финалния ден! Както и всички други, Григор и Мартина напълно приеха духа на Некер Къп и всички ние се насладихме на прекрасни разговори и извън корта."

 

Best rally of the @neckercup so far? This Martina Navratilova and @grigordimitrov volley-off has to be up there... #neckercup

A post shared by Richard Branson (@richardbranson) on

"Разбира се, най-важната причина за всички нас в Баха Мар за Некер Къп бе да подкрепим усилията по възстановяването на Британските Винджински острови", допълни Брансън. 

Гришо пак се хвана за българското

Няма само почивка: Григор смаза Томи Хаас на тичане