Докато Григор Димитров се възстановява от отпадането си на турнира в Индиън Уелс, приятелката му Никол Шерцингер лудее по дискотеките в Калифорния. Тя посети два купона с два различни предизвикателни тоалета и беше изловена веднага от папараците в Лос Анджелис. 

По време на първото парти в клуб "Тао" в Бевърли Хилс, тя беше облечена с ефирна прозрачна рокля, под която прозираха секси-бельото ѝ и перфектно оформените ѝ задни части. На влизане към купона, тя даде няколко автографа и се снима с феновете пред входа. 

Малко след това тя отиде на друго празненство в Малибу, а там блестеше с друг страхотен тоалет. Поп-дивата беше облечена в прилепнала по тялото кожена рокля с щедро деколте и под нея си личеше, че не носи сутиен. 

След излизането си от това парти обаче папараците я хванаха в доста по-скандални пози. Певицата беше със замъглен поглед, а приятелка ѝ помагаше да се придвижва. А когато фенове я спираха за снимки, тя ги награбваше за прегръдки.

Според булевардните издания в САЩ, и на двете места тя е била с приятелки и са празнували по лични поводи. Празненството им е приключило в ранните часове на днешния ден, както си личи и от снимките на изданията отвъд Океана.