Най-добрият български тенисист Григор Димитров поздрави съотборниците си от националния отбор на България след успеха над Коста Рика за Купа Дейвис. Българите, водени от капитана Тодор Енев, се наложиха с 4:1 победи при гостуването на съперника в среща за оставане в група II на зона Европа/Африка на туринра.

Националите бяха без Григор Димитров, който обаче показа, че силно се вълнува от развоя на мачовете на своите сънародници. Победителят от Финалите в Лондон през 2017 година е надъхвал своите колеги преди всеки един двубой. След победите Димитров не пропускал да поздрави приятелите си.

Димитър Кузманов, Александър Лазаров и останалите също изказаха своите благодарности на първата ни ракета, че е бил съпричастен с успеха им в Коста Рика.

"19-а победа за Купа "Дейвис" с националния отбор на България! 4-1 срещу Коста Рика! Щастлив съм, че моята победа подсигури на българския отбор нова битка за Купа "Дейвис" през септември месец! Гордея се с момчетата до мен... Гордея се, че България има такъв отбор! Благодаря на всички българи, които дойдоха да ни подкрепят! Благодаря на всички, които вярваха в нас и ни вдъхваха кураж! Вашата сила и подкрепа ни помогна да успеем!", написа Димитър Кузманов в социалните мрежи.