Отборът на Света в лицето на Григор Димитров и Александър Зверев постигнаха победа над Отбор Австралия в голямото шоу "FAST 4 Showndown" в Сидни.

Световните №3 и №4 постигнаха победи в мачовете си съответно срещу Лейтън Хюит и Ник Кириос, а австралийците зарадваха зрителите, изпълнили трибуните на "Кен Розуел Арена" с успех на двойките.

Демонстративната надпревара се проведе за четвърта поредна година като бе кулминацията на първия състезателен ден на турнира в Сидни, който е последният предхождащ Аустрелиън Оупън.

Зверев масажира Гришо, нокаут с топка за Кириос и още много смях в Сидни

С трима от най-добрите тенисисти в момента и бившият №1 в света Хюит обаче шоуто бе гарантирано, а феновете определено останаха доволн от видяното, което включваше както зашеметяващи разигравания, така и много забавни моменти.

Първи бе мачът на най-добрите младоци. Те си размениха по един сет във формата до 4 гейма, но в решителния тайбрек Зверев надделя с 5:1.

След това Григор бе категоричен срещу двукратния шампион от Големия шлем и след 4:1, 4:2 донесе победата на световния отбор. Хюит обаче показа много качествена игра, въпреки че се оттегли от играта преди 2 години.

В двойките Кириос и Хюит надделяха с 5:3 в решителен тайбрек, след като преди това спечелиха първия сет с 4:1 и загубиха втория с 2:4.