Световният №1 - Новак Джокович сподели, че Роджър Федерер е най-великият за всички времена, а по-голямата любов на феновете към него и Рафаел Надал е напълно обоснована. Сърбинът призна това във видеоразговор със Стан Вавринка, който феновете можеха да гледат на живо в профила на водача в световната ранглиста в Инстаграм.

„Роджър несъмнено е най-великият на всички времена. Той е човек, който е харесван навсякъде по света. Не очаквам публиката да бъде на моя страна и приемам това, защото става въпрос за Роджър. Почти подобна е ситуацията с Рафа. Смятам, че това се дължи повече на тяхното величие, отколкото на това, че аз правя нещо грешно“, каза 17-кратният шампион от Големия шлем.

Миналата година се разпали дискусия дали Ноле получава достатъчно признание от привържениците по света за своите постижения. На няколко пъти той коментира темата относно това, че Роджър и Рафа получават повече подкрепа, като обяви, че това не го тревожи.

Вавринка му напомни: „Беше малко различен, когато беше млад. Във филмите никога не може да има трима добри герои“. А колегата му отвърна: „В първите от три до пет години чувствах, че бях сам срещу целия свят", допълва Джокера.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

These are kind of backhand winners from you Stan that made me angry 😠😂🙏🏻❤️ @stanwawrinka85

Публикация, споделена от Novak Djokovic (@djokernole) на