В средата на тази година любимата на Григор Димитров - певицата Никол Шерцингер - говореше, че иска да свие свое семейно гнездо, а папараци дори изловиха българската звезда на тениса да ѝ купува пръстен в една от най-романтичните части на Италия. 

Впоследствие и двамата отрекоха за годеж, но красивата изпълнителка продължаваше да се грижи за уюта в съвместния живот с Гришо. Булевардните издания не спряха да я питат дали вече двамата не планират да имат бебе, но сега тя е категорична, че плановете ѝ са съвсем различни. А именно, че иска да се фокусира върху кариерата си. 

"През 2015 г. направих много промени в живота си и в личен, и в професионален план. През приключващата вече година намерих повече баланс и се наслаждавах повече на дребните удоволствия на живота."

"Затова искам през 2017 г. да се завърна с пълна скорост в професионален план и да съм като истински ураган. Да, искам още да се занимавам с X-Factor, мислим за удължаване на договора ми, имам и други ангажименти, така че нямам търпение. Това са плановете ми за 2017 г.", сподели Шерцингер и остави на заден фон всичко останало.