Мастърсът в Париж се превърна в истинска сензация с изненадващите резултати в него. В крайна сметка напълно неочаквано шампион стана американецът Джак Сок, за когото това бе първа титла от подобно ниво, а с нея той се класира и за Финалите на АТП в Лондон.

Успехът на Сок е плод на много усилия в последните години, но няма как да не направим връзка и с нежното вдъхновение, от което тенисистът черпи сили.

Става дума за 19-годишната Микела Бърнс, която е актуалната половинка на световния №9. За връзката на двамата и откога датира точно, се знае малко, но в Париж Бърнс бе неотлъчно до своя любим като го подкрепяше горещо във всеки един мач. Затова и тя бе първата, която бе наградена с целувка след големия триумф.

Бърнс е родена през 1998 година в Томбал, Тексас. Самата тя играе тенис като е част от отбора на своя университет Палм Бийч Атлантик, а преди това може да се похвали с щатска титла на двойки на щатско първенство.

Бърнс не крие, че е лудо влюбена в Сок и постоянно публикува общи снимки на двамата в Instagram, а присъствието ѝ в щаба на американеца е още една добра новина за зрителите в Лондон.

А вие вижте и приятелката на финалиста от Париж Филип Краинович - Нина Радулович.