Полякът Матеуш Ейсмонт прибави трета титла в колекцията си трофеи от турнирите на Интерактив тенис. В Десетия вечерен турнир, който се игра в ТК Бароко, той спечели купата при напредналите и си осигури място във финалите на лигата за осемте най-добри през годината.

Матеуш влезе в 10 Night Tour 500 | Barocco като фаворит след титлите си в Деветия вечерен турнир през септември и в Sofia Masters 1000 през ноември. Той играе в Интерактив тенис от септември и оттогава има 14 победи от 14 срещи. В схемата на Десетия вечерен турнир бяха някои от най-добрите играчи на лигата, а нивото беше като за мастърс. Въпреки това полякът не даде много шансове на опонентите си. Само на полуфинала Иван Златков беше на крачка от голямата изненада, но не му достигна късмет и отстъпи с 10:5 в решаващия тайбрек сет. Във финала Ейсмонт изигра най-силния си мач и спечели категорично срещу Саркис Харалампиев с 4:0, 4:0. Всички участници в турнира получиха награди и ваучери от партньорите на ИТЛ – подаръци от БОРН – препарати от Германия и енергийни гелчета от MelliGel.

След края на Десетия вечерен турнир станаха ясни осемте най-добри в Интерактив тенис за годината, които се класират за финалния мастърс. ITL Finals 2021 започва на 5 декември в MG Tennis Club.