Любен Попов продължава успешната си серия в Интерактив тенис, като този път записа победа при напредналите в Осмия вечерен турнир.

На кортовете на Българския национален тенис център той се наложи на финала над Ивайло Боджаков с 4:0, 4:1. През април Любен взе победа в Четвъртия вечерен турнир на ИТЛ в клуб „360“, след което триумфира в Петия вечерен турнир. През юли младокът беше пръв при най-добрите в MGU Cup ITL Challenger, след това спечели съботно-неделния ITL Challenger в клуб „18.82“, а в началото на октомври защити титлата си в „Бароко спорт“. Така той поведе в годишната ранглиста на ИТЛ и се класира за финалите на лигата през декември.

При средно напредналите на Осмия вечерен турнир най-добър от 56-те участници беше Николай Христов, който победи на финала Цветан Цветков с 4:6, 6:2, 10:5. Двамата играха на централния корт на Българския национален тенис център и си поръчаха съдия за максимално удоволствие.

При начинаещите триумфира дебютантът във вечерните турнири Валерик Цветков. Той взе титлата без загубен сет, като във финалния мач надделя над Васил Досев с 4:2, 4:3.

Програмата на Интерактив тенис продължава с Деветия вечерен турнир, който се играе в MG Tennis Club в парка „Заимов“. В средата на ноември ще стартира последният за годината вечерен турнир, който ще се проведе в клуб „Раковски“. С края му ще станат известни всички участници в последния Мастърс за годината – ITL Finals 2019, както и носителите на годишните награди на лигата за най-добри, най-позитивни и най-активни играчи.