От неделя София ще бъде тенис! На 5 февруари стартира страхотния АТП турнир в столицата, който се очертава да бъде изключително силен.

Разбира се, голямото вълнение ще предизвика нашата огромна гордост Григор Димитров, който ще бъде на корта за първи път след великолепното си представяне на Аустрелиън Оупън. Освен него на Garanti Koza Sofia Open ще има още цели трима представители на топ 16 - Доминик Тийм (№8), Давид Гофен (№11) и Роберто Баутиста Агут (№16). Още куп вълнуващи тенисисти като Жил Мюлер, Филип Колшрайбер, Маркос Багдатис, Мартин Клижан и Виктор Троицки също ще покажат своята класа в "Арена Армеец".

Интересът към турнира е огромен и в продажба останаха съвсем малка бройка билети. Е, хубавата новина за вас е, че Gong.bg ще раздава билети! Като медиен партньор на Garanti Koza Sofia Open ще имаме удоволствието да раздаваме билети за турнира, а щастливците ще наблюдават на живо тенис шоуто.

Какво трябва да направите? Ами, много е просто! Всеки ден ще ви задаваме по един въпрос, свързан с турнира и ще очакваме от вас да отговорите вярно във Фейсбук страницата на Gong.bg. В последствие победителите ще трябва да се свържат с нас, за да научат как да получат своите билети.

Днес ще раздаваме билети за първия ден на турнира - 5 февруари /неделя/. Трима късметлии ще си спечелят по 2 билета, ако отговорят правилно на въпроса: Кой 15-годишен български талант ще участва в квалификациите на Garanti Koza Sofia Open?

Очакваме вашите отговори под публикацията във Фейсбук! Имате време до 20 часа тази вечер!


Ще присъстваш на АТП турнира в София и ще подкрепяш Григор Димитров? Направи ни съпричастен с твоите емоции!

Прави интересни снимки и видеа от случващото се в "Арена Армеец" и ги споделяй с хаштаг #gong, за да направиш всички част от твоята емоция!

Споделяй с нас с хаштаг #gong !