Българският тенисист Григор Димитров даде кратко интервю след победата си на демонстративния турнир в Мадрид Tie Break Tens, който спечели в четвъртък вечер. По пътя си хасковлията отстрани Даниел Еванс от Англия, както и двама испанци – Фернандо Вердаско и Фелисиано Лопес.

Именно срещу последния той игра финал и спечели с 10:7, като всички бяха много впечатлени от 4-те поредни аса, с които Димитров завърши срещата.

Григор се поздрави с успех в демонстративния турнир

„Да, това беше впечатляващо и не се случва толкова често. Когато условията го позволяват и разполагаш с добър сервис, това винаги се отплаща. Беше ми приятно да участвам в подобен турнир“, заяви българинът пред организаторите на турнира.

Опаа! Изловиха Гришо и Маша да си гукат в Мадрид

„Да победя пред тази публика беше страхотно. Знам, че Фелисиано Лопес беше фаворитът на феновете, той е страхотен пич. Доста се забавлявахме. Всички играчи подходихме без напрежение, но когато заставахме на корта, се стараехме да бъдем силни.“

„Малко е сложно (да редуваш сериозните мачове с турнири като този – б.р.), но този опит те учи. Когато си в тура от толкова дълго време, започваш да оценяваш по-дребните неща. За мен всеки ден, в който успея да отида на корта, да се упражнявам и надигравам е специален. Трябва да оценяваш тези моменти. Не знаеш кога за последно ще стъпиш на корта“, завърши Гришо.