Илиян Радулов са класира за полуфиналите на сингъл при юношите на турнира на клей "Еди Хер" в Брейдънтън, Флорида (САЩ) - едно от най-силните и престижни състезания по тенис за възрастовите групи от 12 до 18 ггодини. Надпреварата за юноши и девойки до 18 години е от категория J300 на ITF. 

Поставеният под номер 2 при юношите Радулов победи на четвъртфиналите на сингъл десетия в схемата Себастиан Ериксон (Швеция) с 6:3, 6:3. Това е четвърта поредна победа за българина на турнира без да загуби сет. За място на финала Радулов ще играе срещу Тео Папамаламис (Франция).

Ива Иванова загуби на четвъртфиналите на сингъл при девойките  от четвъртата поставена в схемата Тайра Грант (САЩ) с 4:6, 3:6.

Йоана Константинова и Ива Иванова пък ще играят една срещу друга на финала на двойки при девойките. Константинова и Теодора Костович от Сърбия, поставени под номер 5, спечелиха на полуфиналите без игра срещу първите поставени американки Тайра Грант и Ива Йович.

Номер 2 в схемата Ива Иванова и Алиса Октябрева (Русия) се наложиха над четвъртите поставени Уакана Сонобе (Япония) и Мика Стойсавлевич (Великобритания) с 2:6, 6:1, 10-4.