Григор Димитров вече е във Вашингтон, където тази нощ започва участието си на турнира във Вашингтон. Българинът обаче прекара последните дни от подготовката си преди да замине за САЩ в академията на Рафа Надал в Майорка.

Мачовете на Григор Димитров във Вашингтон ще се предават на живо

Специално за Туитър профила на академията Гришо сподели своите впечатления от съораженията в комплекса и сподели задоволството си от тренировките с Надал.

Григор Димитров: Целта е във всеки турнир да стигам по-далеч

"Страхотно е, за първи път съм в Майорка. Много съм щастлив за топлото посрещане, което имах, има много деца, съораженията са много хубави, има вътрешен и външен басейн, има много кортове и всеки може да играе", сподели Димитров.

"Тези дни тренирам с Рафаел, това е страхотно преживяване, той е сред любимите ми хора на тура, а и да гледам и да взимам пример."

Златното име на Гришо блести върху новата му ракета

"Имах шанс да се разходя сред комплекса, всичко е страхотно, има и чудесно училище, това е много важно за децата на млада възраст."

Накрая Григор призова всички желаещи да посетят комплекса: "Определено бих поканил всеки, който иска тук, всеки се грижи добре за вас и не мисля, че ще сте разочаровани, елате!"