Сръбският тенисист Новак Джокович призна, че му е много трудно да си съперничи с някои от най-добрите в този спорт, които по негово мнение, са най-силните играчи изобщо в историята на тениса.

„За съжаление, не съм се родил в правилното време. Струва ми се, че играя в една епоха с двамата най-велики тенисисти в историята: Федерер и Надал, като според мен е ясно, че Роджър е №1. Освен това, и Анди Мъри, който също показва фантастичен тенис. Тези момчета играят по-добре с всеки изминал турнир, те се развиват, и да излезеш срещу тях е много трудно. Все пак се надявам да взема още няколко титли в следващите години,” сподели Джокович пред „Евроспорт”.

Ноле обяви още, че от тази седмица към треньорския му щаб се присъединява известният в близкото минало тенисист Тод Мартин. „Тод дълго време игра на най-високо ниво и опитът му е незаменим. Той може да ми помогне много. Радостен съм, че ще работим заедно и го очаквам с нетърпение. Искам да добавя, че настоящият ми треньор Мариан Вайда остава такъв и за в бъдеше,” завърши Новак Джокович.