Четвърта титла спечели Марк Хаджижеков от вечерните турнири на Интерактив тенис за 2021 година. Във финала на 4 Night Tour 2021 | TC Barocco той победи Владислав Искренов с 4:2, 4:1 и взе купата. Двамата излязоха в трети мач за титлата през тази година, като и този път Марк беше по-добър и е победител. Влади Искренов, който е играч N1 на ИТЛ за 2020, отново не намери противодействие за стабилната игра на противника си. Мачът продължи повече от час и половина и беше изпъстрен с продължителни разигравания, технични удари и много движение. Влади влезе в срещата крайно мобилизиран, но въпреки че игра в типичния си неуморим стил и изпоти сериозно съперника си, загуби. Марк отново е шампион, няма загубена среща през годината и е вече само на 350 точки в годишната ранглиста от първото място, окупирано от Искренов.

При средно напредналите победител в Четвъртия вечерен турнир е Тодор Николов. В маратонски финал той победи Велислав Панчев с 4:3, 1:4, 8:10 и взе първа купа в Интерактив тенис. Последният му финал в лигата беше през февруари 2019 година, но с желязна воля и упорство Тодор стигна до заветното първо място и вече гледа към надпреварите на напредналите.

Шампион при начинаещите в ТК Барокко стана Николай Йорданов, надделял във финала над Кирил Методиев с 4:0, 4:1. Николай е в ИТЛ от юни 2019 и досега имаше само един мач за първо място - през май миналата година. Тогава той отстъпи на Делян Кирилов, но този път показа висока класа и стабилен тенис, и заслужено е шампион.

Програмата на Интерактив тенис продължава с третия женски турнир и с петия вечерен турнир, категория ИТЛ 125, които се играят в MG Tennis Club. Отворено е записването за надпреварите на средно напредналите и напредналите от Петия вечерен турнир. Заявки се приемат на сайта на лигата www.interactive-tennis.com.