Милош Раонич ще направи своето завръщане по кортовете в Атланта през следващата седмица. Канадецът не е играл от месец март, когато последно участва на турнира от мастърс сериите в Маями. Заради контузия роденият в Черна гора тенисист пропусна Ролан Гарос и Уимбълдън, но се очаква да е на линия за US Open. 
 
Бившият световен номер 3 е изиграл само 11 мача през сезона дотук, като неговият баланс е 7 победи и 4 поражения. Мощно сервиращият Раонич получи уайлд кард за  Атланта и ще бъде поставен под номер 1 в  основната схема. Турнирният директор Еди Гонзалес не скри своето задоволство от завръщането на настоящия номер 22 на корта точно в САЩ и си пожела страхотни двубои. 
 
„Много сме щастливи, че през тази година имаме чудесни участници и конкуренцията ще е жестока. Раонич, Иснър, Опелка, Кирьос, а и останалите със сигурност ще направят така, че да гледаме чудесен спектакъл.  Радваме се, че изданието през 2021 година ще е едно от най-силните и вярвам, че феновете по трибуните ще изживеят невероятни емоции“, сподели Гонзалес.