Колата на годината – PEUGEOT 508 ще бъде една от звездите на Тенис Турнир PEUGEOT. Най-големият любителски турнир за смесени двойки в страната и тази година ще събере феновете на тениса. Турнирът ще се проведе на 18 и 19 май на кортовете на Тенис клуб "Левски – София" в Борисовата градина, а записванията вече започнаха.

С променен регламент, даващ повече време на играчите на корта и възможност на предишните победители да се включат отново в борбата за наградата, Тенис турнир PEUGEOT обещава настроение и спортни емоции. Формулата на игра е 1 сет от 6 гейма без предимство, като при рави 6 гейма се играе тайбрек до 7 точки. Финалът ще се играе 2 от 3 къси сета до 4 гейма без предимство, като при 4 равни се играе тайбрек до 7 точки. 

източник: Peugeot

Всички желаещи могат да се запишат на peugeot.bg/tennis или в Тенис клуб „Левски – София“, както и в центровете на Peugeot в цялата страна до 14 май. 

Участниците ще се състезават за голямата награда в турнира – 3 дни в Париж в началото на юни, един от които на кортовете на Ролан Гарос.

Много предметни награди, изненади и емоции в компанията на гамата на Peugeot и колата на годината, предвещават интересно и оспорвано състезание.

Официални партньори на турнира са BNP Paribas и Zagorka.