Бившата тенис звезда Мартина Хингис вече излиза от депресията, в която се намираше след края на връзката си с адвоката Андреас Биери. Двамата бяха пред венчило, когато решиха да отменят сватбата и да се разделят през месец април. Оттогава хубавата швейцарка се движеше сингъл, но това вече не е така, пише Sonntagsblick.

Новата тръпка на Мартина е шест години по-младият от нея Тибалт Хутин, който се занимава с конна езда, едно от хобитата на самата тенисистка. 24-годишният французин е завладял дотолкова Хингис, че тя най-после призна: „Не съм сама!”, въпреки че нейните близки твърдят, че тя все още се притеснява от разликата в годините им.

Явно точно Тибалт е причината Мартина да се сдобие с нов дом, в Париж. Според запознати, тя е решена вече да не прекарва повечето си време в швейцарската си къща в Хурден, а да се премести във Франция, за да е по-близо до любимия.

Мартина Хингис вече премина през два нещастно завършили годежа – първо с колегата си Радек Степанек, а след това и с Андреас Биери. Третият път може да е на късмет за една от любимките на тенис обществеността.