Световната номер едно в женския тенис Каролине Возняцки за пореден път показа привързаността си към английския Ливърпул. Преди днешния си мач от турнира на УТА в Катар срещу Флавия Пенета, 20-годишната датчанка излезе на корта с фланелка на “червените”, на която личеше автограф лично от капитана на мърсисайдци Стивън Джерард.

Возняцки е страстна почитателка на “червените” като почти не пропуска двубой на английския гранд. Тенисистката бе забелязана на трибуните на стадион “Анфийлд” през ноември, когато Ливърпул победи с 2:0 отбора на Челси. Тогава Каролине заяви: “Каква атмосфера на “Анфийлд”! А и резултатът бе наистина добър. Аз съм много голям фен на Ливърпул. Гледам почти всеки мач, защото наистина обичам футбола и когато имам време и възможност винаги следя двубоите на Ливърпул.”

Преди време Возняцки позира и с фланелка на бившия нападател на “червените” Фернандо Торес, която също бе с личен автограф. След гръмкия трансфер на испанеца в Челси обаче, явно датчанката вече не се радва чак толкова на Ел Ниньо…