Новият тенис сезон чука на вратата, а феновете се надяват на една страхотна кампания. Всички започват предстоящите турнири с нови надежди и мечти и с амбицията за  трофеи и титли. Още в първата седмица ни чакат 3 турнира, които със сигурност ще грабнат интереса на зрителите. 

Две мъжки надпревари в Делрай Бийч и Анталия и един турнир от  WTA 500 в Абудаби. Шампионката от  Australian Open, София Кенин си пожела една чудесна 2021 година изпълнена само с положителни емоции. Американката стартира годината в Дубай, като ще опита да триумфира с титла още в първото голямо събитие през сезона. Кенин признава, че е изключително мотивирана и готова за нови успехи. 

"Чаках новия сезон с нетърпение и се чувствам уверена. Искам да затвърдя позициите си от миналата година и да  докажа на себе си, че мога да се задържа сред най-добрите. След като триумфирах в Австралия и в момента съм четвърта в света, определено съм изпълнена със самочувствие. Мисля, че съм една от най-добрите в тениса и желанието ми е да печеля още  големи турнири. Защо да не спечеля още в Абудаби, трябва да играя добър тенис и ще се постарая да започна 2021 година по страхотен начин“, завърши Кенин.