"Където и да отидох в София беше много красиво", каза Сам Стоусър, предаде репортер на БГНЕС.

Австралийската тенисистка даде кратък коментар след изтеглянето на жребия за Турнира на шампионките. Тя попадна в една група с Цвети Пиронкова, Ана Иванович и Елена Веснина.

"Ще бъде много трудно, но се надявам да играя добре и нека видим какво ще се случи накрая. Двете групи са доста сходни и наистина трудни. Всяка една от нас трябва да играе добре, за да се класира напред. Чувствам се добре, имах няколко добри седмици в Москва и Осака, след това си починах малко и сега тренирам. Всичко е наред и ще се опитам да играя добре, ако се получи ще бъда щастлива. След турнира ще си почина малко в Австралия и после ще мисля за следващия сезон. Искам да се прибера да се срещна с приятели, със семейството си, да плувам в океана", каза Стоусър след жребия за Турнира на шампионките.

Стоусър разкри, че въпреки конкуренцията тенисистките се разбират помежду си извън корта.

"Разбирам се добре с другите тенисистки. Разбира се, винаги се състезаваме една срещу друга, но това не ни пречи да разговаряме помежду си и да ни е приятно. На корта винаги сме една срещу друга, защото всяка от нас търси победата, но иначе сме приятелски настроени", каза още австралийката.

Тя призна, че не е имала възможност да разгледа много София, но определи столицата ни като изключително красива.

"Не успях да видя все още много от София. Тази сутрин се поразходих малко из града и видях няколко забележителности, но времето ми минава основно в тренировки и после в хотела. Където и да отидох обаче в София беше много красиво". /БГНЕС