Много хора със сигурност мечтаят за работата на Дитер Киндълман, който има привилегията постоянно да е заедно с Мария Шарапова. Причината е, че 30-годишният германец е спаринг партньор на руската красавица.

Бившият тенисист, който е достигал до номер 130 в световната ранглиста, има задачата да помага на Шарапова на корта, но само и единствено там. Вестник „Билд“ разкри любопитна подробност от договора на Киндълман, в който има анти-секс клауза. „Любовта на работното място е забранена. Трябваше това да бъде подписано в договора“, разкрива роденият в Бавария тенисист.

От средата на февруари Киндълман пътува по всички турнири заедно с Шарапова. „Това не е лесна работа, но Мария е всичко друго, но не и някоя примадона. Отвън тя изглежда често недостъпна, но не е. Тя се грижи за своите служители, никога не се държи лошо.“

Опасността Киндълман да спечели сърцето на Шарапова обаче не съществува според самия него. „Това няма как да се случи. Освен това тя е много щастлива със своя приятел“. Немецът не каза кой е нейният любим, но от „Билд“ уточняват, че от края на 2012 година Маша е заедно с Григор Димитров. „Там няма ревност заради мен“, обяснява Киндълман.