Тенис звездата Каролине Возняцки хвърли в екстаз своите фенове, след като изгря по бански на страниците на „Sports Illustrated“. Американското списание публикува свoя специален каталог за бански, който се издава веднъж годишно. 

В него главна звезда е именно датската красавица, която е заснела приятна за окото плажна фотосесия.

"Развълнувана съм да бъда включена в изданието по бански на СИ за 2015. Благодаря Спортс Илюстрейтид!! Харесвам много снимките", написа Возняцки към снимките, с които се похвали в Туитър.

Возняцки е поредната тенисистка, която се появява на страниците на популярното списание. Преди нея това направиха Мария Шарапова, Серина Уилямс, Щефи Граф, Ана Иванович, Мария Кириленко, Анна Курникова и Даниела Хантухова.

В тазгодишното издание на каталога Возняцки не е единствената спортистка като освен нея там е и американската състезателка по смесени бойни изкуства Ронда Роузи. Бившата приятелка на Кристиано Роналдо Ирина Шайк също е сред хубавиците в изданието, както и гаджето на Грегори ван дер Вийл Стефани Бертрам Роуз. На корицата пък е Хана Дейвис, приятелка на бившата звезда на Ню Йорк Янкис Дерек Джетър.