Поредни интересни подробности за личния си живот разкри руската тенисистка Мария Шарапова. След като наскоро разбрахме от нейно признание, че не обича да пие водка, сега тя сподели, че не може и да готви. 

Целта пред 27-годишната половинка на българската звезда Григор Димитров обаче е скоро да се научи, за да може за в бъдеще да е способна да готви на децата си. Тя засега не разкрива какви са ѝ плановете да се сдобие с първи наследник. 

"Общо взето, освен в тениса, не ме бива в нищо друго. Но е хубавото, че поне в него съм добра. Например, не съм добра танцьорка, а областите, в които не ме бива за нищо, са доста."

"Също така, нямам никакво понятие как се готви. Но за сметка на това, много обичам да ям. Надявам се един ден да се науча да правя гозби, за да мога да готвя на децата си в бъдеще", сподели Маша пред белгийско списание. 

Въпреки че не може да готви, тя засега едва ли може да се оплаква, защото Григор Димитров е признавал, че за разлика от нея, е добър в кухнята. Друг е въпросът дали му остава достатъчно време, за да я поглези с някоя изискано ястие.