Серина Уилямс опроверга твърденията на сестра си, че чака момиченце и заяви, че дори самата тя не знае пола и иска това да си остане така до деня на раждането, тъй като "това ще бъде най-страхотната изненада на света".

"Мисля, че изненадата да научиш пола на детето си в специалния ден, в който то се появява на бял свят е вероятно най-хубавата изненада, която можеш да получиш в живота си. Така че нека изясня какво каза сестра ми Винъс. Винаги се шегувам със сестрите си, за да проверя какви услуги мога да изтръгна от тях. Ако искам нещо от някоя от тях, обикновено казвам, че бебе Винъс, бебе Лин или бебе Иша се нуждае от него", призна знаменитата тенисистка.

Припомняме, че преди дни сестрата на Серина Уилямс - Винъс се изпусна и издаде в ефира на "Евроспорт" пола на бъдещата си племенница.

Серина Уилямс обявила бременността си без да иска

"Тя ще ме нарича "любимата леля", сподели Винъс по време на интервю за спортния канал без да се усети и дори продължи развълнувано да говори как всичките им останали полусестри искат бебето да бъде кръстено на тях.

През април бремеността на американската тенисистка Серина Уилямс стана новина, след като тя сподели снимка в социалната мрежа „Snapchat“, с която подсказа очакваното щастливо събитие. По-късно обаче звездата разкри, че го е направила без да иска, докато се е опитвала да запази кадъра за лична употреба. Тя се бе опитала да изтрие снимката, но последователите й в социалната мрежа бяха по-бързи и вече бяха разпространили новината.

Бебето на Серина породи противоречиви реакции

През май носителката на 23 титли от Големия шлем пък разказа, че е разбрала за бременността си само два дни преди старта на Откритото първенство на Австралия. Интересното е, че именно Уилямс спечели Аустрелиън Оупън, побеждавайки на финала сестра си Винъс. След спечелването на трофея тя стана и рекордьорка при мъжете и жените за най-много титли от Мелбърн – 7.

Очаква се бъдещата майка да роди през септември, когато ще навърши 36 години.

„Определено планирам да се върна на корта”, увери Серина. Агентът на тенисистката Кели Буш заяви, че звездата в женския тенис „очаква с нетърпение да се завърне през 2018-та година”, което бе потвърдено и от треньора на тенисистката Патрик Муратоглу.

През декември миналата година Уилямс обяви годежа си с Алексис Оханян, който е съосновател на платформата „Reddit.“ Тя заяви, че следващата страница от живота й ще включва бъдещето й бебе, това да поддържа добра форма и да продължава да играе тенис, както й да работи върху модната си линия. /БГНЕС