Бившата №1 в световния тенис - Наоми Осака даде любопитно интервю пред „Tennis channel“. Осака е една от най-интересните тенисистки, като разкри доста интересни подробности от живота си. 22-годишната представителка на Япония е професионалист още от 15-годишна възраст, а на 21 тя вече бе №1 в света.

Още преди да бъде най-добрата, японката успя да спечели US Open през 2018 година, като на финала се наложи над Серена Уилямс.

„Когато съм свободна и не участваме в турнири, обичам да гледам филми и да излизам с приятели. Ако не се занимавах с тенис, най-вероятно щях да тренирам гимнастика, но според мен това е доста труден спорт. Изискват се много тренировки и мисля, че нямаше да се справя. Ако можех само за ден да разменя местата си с някой друг, искам да бъда на мястото на Риана. Аз знам, че тя работи много и за да пее толкова добре се изискват големи усилия. Щеше да ми е много интересно, ако имах възможността да прекарам един ден с нея, вярвам, че щеше да бъде много забавно и за двете. Много бих се радвала да играя в двойка с Андре Агаси. Той е легенда и е истинско вдъхновение за мен, дори прочетох неговата книга и му се възхищавам още повече“, завърши Осака.