След години на пропуснати моменти със семейството най-добрата ни тенисистка Виктория Томова се готви да посрещне Коледа у дома. За ценностите на празника и едно писмо до белобрадия старец, което все още е валидно, разказваме в следващия материал.

„Винаги съм казвала, че Коледа е любимият ми празник. Много повече от рождените дни, защото винаги го свързвам с това да си със семейството си. Последните години така се получаваше да заминавам на Коледа точно или на Бъдни вечер за Австралия, но пък тази година нещата така с развиха, че ще мога да прекарам поне Коледа с моето семейство, за което много се радвам“, заяви Вики Томова пред NOVA.

След като спечели три трофея и стигна до рекордното си 71-о място в световната ранглиста, Виктория Томова получи време за заслужена почивка преди старта на новия сезон. В тези дни тя си спомня за детската си мечта, свързана с тениса.

„Като бях малка, на девет години, ходих за първи път до Америка с баща ми. Хората ми пожелаваха да бъда в Топ 100, но аз съм казала „Не, искам да съм номер 1!“. Това, може би това би било моето писмо“, сподели Вики.

А ето и празничното пожелание на най-добрата ни тенисистка:

„Най-важното е да са здрави, защото човек няма ли здраве, не може да постигне другите цели и желания, които си е мечтал и иска да постигне“, каза още Виктория Томова.