Виктория Азаренка продължава с добрите си изяви. Представителката на Беларус вече е част от осминафиналите на турнира в Доха и бившата номер 1 определено се наслаждава на играта си.

Сега двукратната шампионка от Шлема говори за голямата промяна в живота си след раждането на нейния син.

„Когато родих през 2016 година, в началото за мен бе изключително трудно. Имах сериозни проблеми и в личния си живот и определено минах през доста трудности. Вече съм с напълно различен поглед към живота и моите приоритети са изцяло променени. Най-важното нещо в живота ми е моят син, но все още се опитвам да играя и на най-високо ниво. Щастлива съм, че той е с мен по турнирите и вижда какво правя и колко упорито работя, за да мога все още да се задържам в световния елит“.

„Трябва човек да може да намери точния баланс, защото макар че в момента детето ми е най-важното нещо в моя живот, аз все още желая да играя и изпитвам тази жажда за победи и нови успехи. Когато бях по-млада, мечтаех за първото място в световната ранглиста и за титла от Големия шлем, постигнах всичко това и няма как да не бъда щастлива. Сега също започвам добре новия сезон и въпреки че имам различни приоритети, ще се наслаждавам на тениса, докато мога“, каза Азаренка.