Руската тенисистка Анастасия Потапова използва месеците без турнири, за да събира тен на плажа в Дубай. 18-годишната красавица е родом от Саратов, но прекарва по-голямата част от сезона в ОАЕ.

“Моят начин да прекарам понеделника си”, написа Потапова под своя снимки в “Инстаграм”, на които показва перфектно тяло край брега. Тя е висока 175 см и тежи 57 кг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌸🦩💙-colors of this week!

A post shared by ANASTASIA POTAPOVA🎾 (@anapotapovaa) on

Последователите й веднага я попитаха защо е без маска на снимките, а тя им отвърна: “Защото не съм болна, а маските са нужни само на заразените”.

В момента целия женски тенис е спрян до 2 май заради коронавируса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My kind of Monday🤪🤎💚

A post shared by ANASTASIA POTAPOVA🎾 (@anapotapovaa) on


Юношеската шампионка от Уимбълдън 2016 обаче продължава да поддържа форма, за да не загуби изцяло натрупаната инерция. Миналото лято тя се изкачи до №64 в света, а вече има зад гърба си два финала от веригата на WTA и две титли на двойки.

 

Тя признава, че още си няма гадже.

“Нямам претенции какъв да бъде приятелят ми, само рижави и деспотични мъже не харесвам. Трябва да има харизма, сила и задължително чувство за хумор. Обичам да се смея, да ям паста, пържоли и сладолед и да гледам футбол - луда съм по Спартак, а Москва е най-любимият ми град на света.